Ändra denna nyhet Klubbkläder, NY INFO OM JACKBESTÄLLNING
Provjackor för TRIMTEX kommer i nästa vecka (6). Vi kommer göra en separat beställning på jackor.
Dvs ni som är osäkra på storlek behöver inte beställa online nu på söndag.
Har ni redan beställt men vill ta chansen att pröva först, ring till trimtex IDAG fredag och be dem stryka jackor
+46 26249890 (uppge ordernummer).

Vi återkommer med detaljer om provtillfälle och beställning, kanske redan på torsdag är möjligt. 6 veckors leveranstid efter order.


Kubbkläder!
Idag till söndagen den 4:e februari kommer vi ha en webshop öppen för oss medlemmar där vi kan gå in och beställa klubbkläder. Precis som tidigare är det Trimtex som är leverantör så proceduren är den samma; Man går själv in och beställer och betalar. Förväntad leverans i vecka 11.
I år har vi ny design på våra tränings- och tävlingskläder men vi har valt att inte göra några förändringar på överdragskläderna.
Det kommer även finnas möjlighet att prova kläder på Dammekärr (kanske 18:e), 23:e, 25:e, 30:e januari och 1:e februari.
Om det är någon som vill ha skidkläder innan vasaloppsveckan (leverans v7) så finns det en sista chans. Det finns två uppsättningar (tävlingströja + tights) i reserv. En i storlek M och en i XL. Hör av er till mig i så fall.
Instruktioner:

Gå in på sidan nedan:
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: alehof18 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

/Marcus Ullman
/images/mimetype/16x16/text.html.gif Trimtex
fre 2 feb 22:10 Ellinor Johansson